دوره های کوتاه مدت کشاورزی دانشگاه پیام نور گرجستان اوکراین
| ردیف | نام دوره |
|---|---|
| 1 | اکولوژی گیاهان |
| 2 | آشنایی با اصول عملیات کشاورزی |
| 3 | آشنایی با اصول عملیات کشاورزی در مناطق دیم |
| 4 | آشنایی با آفات و بیماریها ی درختان پسته و کنترل آنها |
| 5 | آشنایی با آفات و بیماریهای گیاهی |
| 6 | آشنایی با پرورش گیاهان معطر |
| 7 | آشنایی با پرورش و نگهداری بنفشه آفریقایی |
| 8 | آشنایی با پروش گیاهان معطر |
| 9 | آشنایی با پیوند درختان و درختچه ها |
| 10 | آشنایی با روشهای آبیاری قطره ای |
| 11 | آشنایی با فرصت های شغلی رشته مهندسی کشاورزی |
| 12 | آشنایی با کشت و کار گیاهان دارویی |
| 13 | آشنایی با گیاهان و قارچ های سمی |
| 14 | آشنایی با نرم افزار SAS در علوم کشاورزی |
| 15 | آشنایی با نگهداری گلهای فصلی- پیازی |
| 16 | آشنایی با نگهداری گیاهان گوشتی و کاکتوس ها |
| 17 | آشنایی کشت و کار گیاهان دارویی و خواص گیاهان دارویی |
| 18 | آشنایی و طرز صحیح کاربرد کودهای شیمیایی پر مصرف در مزارع |
| 19 | آشنایی و طرز صحیح کاربرد کودهای شیمییایی پر مصرف در مزارع |
| 20 | آموزش آشنایی با آفات و بیماریهای گیاهی |
| 21 | آموزش پیوند درختان میوه |
| 22 | آموزش پیوند درختان و درختچه ها |
| 23 | آموزش تراریوم (باغ شیشه ای) |
| 24 | آموزش کشت بافت گیاهی( پیشرفته) |
| 25 | آموزش کشت بافت گیاهی( مقدماتی) |
| 26 | آموزش کشت گیاهان هیدروپونیک |
| 27 | آموزش کشت و کار گلخانه ای زعفران |
| 28 | آموزش کشت وتوسعه و نگهداری فضای سبز |
| 29 | آموزش گل کاری –گل های اقتصادی ایران |
| 30 | آموزش نحوه پرورش درختان میوه |
| 31 | آموزش نگهداری گلهای شاخه بریده |
| 32 | آموزش هرس درختان میوه |
| 33 | باغبانی و گیاهان آپارتمانی |
| 34 | باغداری عمومی پسته |
| 35 | پرورش انجیر |
| 36 | پرورش قارچ دکمه ای |
| 37 | پرورش و تکثیر گیاهان دارویی |
| 38 | پرورش و نگهداری بنفشه آفریقایی |
| 39 | پرورش و نگهداری گیاهان گوشتی و کاکتوس ها |
| 40 | پیشگپری و راهکارهای مبارزه با خشکسالی در محصولات استراتژیک |
| 41 | پیشگیری و مبارزه با خشکسالی و راهکارهای مبارزه با آن از جمله معرفی ارقام مخصوص تنش آخر فصل در محصولات زراعی ( گندم، جو، کلزا، آفتابگردان، ذرت و............) |
| 42 | تراریوم (باغ شیشه ای) |
| 43 | تغذیه درختان پسته |
| 44 | توسعه پايدار كشاورزي |
| 45 | حفاری و بهره برداری از چاه های کشاورزی |
| 46 | دوره آموزشی کشت هیدروپونیک |
| 47 | راهکارهای علمی وعملی افزایش کاشت و داشت گلخانه ای سبزی جات و صیفی جات |
| 48 | روش کاشت و برداشت زعفران |
| 49 | روش کاشت وبرداشت زعفران |
| 50 | سم شناسی کشاورزی |
| 51 | طراحی بام سبز |
| 52 | طراحی فضای سبز با استفاده از نرم افزار 3D landscape بر اساس اصول ارگونومیک و گیاهشناسی مناطق مختلف |
| 53 | عملیات خوب کشاورزی ایران-17025 |
| 54 | فراورده های غذایی و کشاورزی |
| 55 | فیزیولوژی علف های هرز |
| 56 | کاربرد فناوری نانو در کشاورزی |
| 57 | کارگاه آموزشی پسته (کاشت، داشت، برداشت) |
| 58 | کشت بافت گیاهی |
| 59 | کشت جلبک |
| 60 | کشت زعفران به روش آیروپونیک -گلخانه ای |
| 61 | کشت زعفران به روش سنتی |
| 62 | کشت و کار زعفران |
| 63 | کشت وپرورش و بهره برداری از گیاهان دارویی |
| 64 | گارگاه آموزشی ساخت تراریوم و دیش گاردن |
| 65 | گلکاری |
| 66 | گیاه پالایی |
| 67 | گیاه شناسی |
| 68 | مباحث نوین در شاخه علوم گیاهی زیست شناسی |
| 69 | محيط طبيعي شهر |
| 70 | مدیریت کاشت و داشت گلخانه ای سبزی جات و صیفی جات |
| 71 | مدیریت گل خانه |
| 72 | نحوه استخراج اسانس با استفاده از دستگاه کلوجر |
| 73 | نحوه استخراج رنگدانه های فتوسنتزی در گیاهان |
| 74 | نحوه پرورش درختان میوه |
| 75 | نگهداری تکثیرو پرورش گلهای آپارتمانی |
| 76 | نگهداری گلهای فصلی - پیازی |