دوره های کوتاه مدت کشاورزی دانشگاه پیام نور گرجستان اوکراین
ردیف | نام دوره |
---|---|
1 | اکولوژی گیاهان |
2 | آشنایی با اصول عملیات کشاورزی |
3 | آشنایی با اصول عملیات کشاورزی در مناطق دیم |
4 | آشنایی با آفات و بیماریها ی درختان پسته و کنترل آنها |
5 | آشنایی با آفات و بیماریهای گیاهی |
6 | آشنایی با پرورش گیاهان معطر |
7 | آشنایی با پرورش و نگهداری بنفشه آفریقایی |
8 | آشنایی با پروش گیاهان معطر |
9 | آشنایی با پیوند درختان و درختچه ها |
10 | آشنایی با روشهای آبیاری قطره ای |
11 | آشنایی با فرصت های شغلی رشته مهندسی کشاورزی |
12 | آشنایی با کشت و کار گیاهان دارویی |
13 | آشنایی با گیاهان و قارچ های سمی |
14 | آشنایی با نرم افزار SAS در علوم کشاورزی |
15 | آشنایی با نگهداری گلهای فصلی- پیازی |
16 | آشنایی با نگهداری گیاهان گوشتی و کاکتوس ها |
17 | آشنایی کشت و کار گیاهان دارویی و خواص گیاهان دارویی |
18 | آشنایی و طرز صحیح کاربرد کودهای شیمیایی پر مصرف در مزارع |
19 | آشنایی و طرز صحیح کاربرد کودهای شیمییایی پر مصرف در مزارع |
20 | آموزش آشنایی با آفات و بیماریهای گیاهی |
21 | آموزش پیوند درختان میوه |
22 | آموزش پیوند درختان و درختچه ها |
23 | آموزش تراریوم (باغ شیشه ای) |
24 | آموزش کشت بافت گیاهی( پیشرفته) |
25 | آموزش کشت بافت گیاهی( مقدماتی) |
26 | آموزش کشت گیاهان هیدروپونیک |
27 | آموزش کشت و کار گلخانه ای زعفران |
28 | آموزش کشت وتوسعه و نگهداری فضای سبز |
29 | آموزش گل کاری –گل های اقتصادی ایران |
30 | آموزش نحوه پرورش درختان میوه |
31 | آموزش نگهداری گلهای شاخه بریده |
32 | آموزش هرس درختان میوه |
33 | باغبانی و گیاهان آپارتمانی |
34 | باغداری عمومی پسته |
35 | پرورش انجیر |
36 | پرورش قارچ دکمه ای |
37 | پرورش و تکثیر گیاهان دارویی |
38 | پرورش و نگهداری بنفشه آفریقایی |
39 | پرورش و نگهداری گیاهان گوشتی و کاکتوس ها |
40 | پیشگپری و راهکارهای مبارزه با خشکسالی در محصولات استراتژیک |
41 | پیشگیری و مبارزه با خشکسالی و راهکارهای مبارزه با آن از جمله معرفی ارقام مخصوص تنش آخر فصل در محصولات زراعی ( گندم، جو، کلزا، آفتابگردان، ذرت و............) |
42 | تراریوم (باغ شیشه ای) |
43 | تغذیه درختان پسته |
44 | توسعه پايدار كشاورزي |
45 | حفاری و بهره برداری از چاه های کشاورزی |
46 | دوره آموزشی کشت هیدروپونیک |
47 | راهکارهای علمی وعملی افزایش کاشت و داشت گلخانه ای سبزی جات و صیفی جات |
48 | روش کاشت و برداشت زعفران |
49 | روش کاشت وبرداشت زعفران |
50 | سم شناسی کشاورزی |
51 | طراحی بام سبز |
52 | طراحی فضای سبز با استفاده از نرم افزار 3D landscape بر اساس اصول ارگونومیک و گیاهشناسی مناطق مختلف |
53 | عملیات خوب کشاورزی ایران-17025 |
54 | فراورده های غذایی و کشاورزی |
55 | فیزیولوژی علف های هرز |
56 | کاربرد فناوری نانو در کشاورزی |
57 | کارگاه آموزشی پسته (کاشت، داشت، برداشت) |
58 | کشت بافت گیاهی |
59 | کشت جلبک |
60 | کشت زعفران به روش آیروپونیک -گلخانه ای |
61 | کشت زعفران به روش سنتی |
62 | کشت و کار زعفران |
63 | کشت وپرورش و بهره برداری از گیاهان دارویی |
64 | گارگاه آموزشی ساخت تراریوم و دیش گاردن |
65 | گلکاری |
66 | گیاه پالایی |
67 | گیاه شناسی |
68 | مباحث نوین در شاخه علوم گیاهی زیست شناسی |
69 | محيط طبيعي شهر |
70 | مدیریت کاشت و داشت گلخانه ای سبزی جات و صیفی جات |
71 | مدیریت گل خانه |
72 | نحوه استخراج اسانس با استفاده از دستگاه کلوجر |
73 | نحوه استخراج رنگدانه های فتوسنتزی در گیاهان |
74 | نحوه پرورش درختان میوه |
75 | نگهداری تکثیرو پرورش گلهای آپارتمانی |
76 | نگهداری گلهای فصلی - پیازی |